93 140 43 40 (La Garriga)

93 141 62 98 (Bigues)

635 025 561 (Urgències)

Les clíniques

Odontologia multidisciplinària (totes les especialitats) i de màxim nivell per a tots els públics sense necessitat de sortir de La Garriga o Bigues.

La Garriga

La clínica consta de 2 sales de tractament dental i 1 quiròfan amb equipaments d'última generació i amb els més avançats materials i tècniques de diagnòstic; així com, d'una còmoda recepció i sala d'espera on et sentiràs com a casa, una sala de raigs X amb radiologia 3D (CBCT-TAC per estudi radiològic 3D), ortopantomografia i teleradiografia digital, una sala d'esterilització i una sala d'atenció personalitzada al pacient, per al que necessitis.

Si ho prefereixes, pots visitar les nostres instal·lacions mitjançant el Tour Virtual

Bigues

La clínica consta de dos sales de tractament dental, una sala de raigs X (ortopantomografia digital), una sala d’esterilització i una sala d’espera àmplia i còmoda per garantir l’espai entre pacients.

Totes les instal·lacions disposen d'accés adaptat a minusvàlids i persones amb mobilitat reduïda.

CiM consta de 2 clíniques dentals familiars de referència i proximitat per a la zona nord del Vallès Oriental, liderada per 2 odontòlegs amb àmplia experiència professional i una àmplia formació nacional i internacional, així com una excel·lent qualitat humana.

"Odontologia avançada, mínimament invasiva i de màxima qualitat a un cost raonable i accessible per a tothom; en un entorn familiar, proper i relaxat, sota un tracte ètic, humà i honest”.

RAONS PER ACUDIR

1.- Ens centrem en tu i el que és millor per tu

Tractaments per a tu i els teus: 100% personalitzats i mínimament invasius (tractaments conservadors i segurs) amb el màxim respecte biològic i estructural per a la teva dent.

2.- Treballem per tu

Odontologia familiar i de màxima qualitat, a un preu raonable i accessible per a tothom, aportant avantatges, finançament a la seva mida i descomptes exclusius.

3.- Som dels teus

Odontòlegs amb àmplia formació i experiència professional, pares de família, que apliquem els nostres coneixements per donar-te el millor tractament per tu i els teus, sempre pensant en el camí més segur i el llarg termini.

4.- Ens preocupem per tu

Tractaments dentals sense dolor, en estat de relaxació i amb el menor nombre de visites (mitjançant un ambient acollidor i relaxant, les últimes tecnologies i tècniques).

5.- Professionalitat, tecnologia avançada 3D i materials d’última generació.

Radiologia i planificació 3D amb TAC-CBCT que ens permet un diagnòstic precís i inequívoc de cada cas per tal d’ aconseguir resultats excel·lents i òptims. Materials d'avantguarda, de primera qualitat certificada, originals (no clònics) i d’última generació ens mans dels millors especialistes (professionals amb màster oficial i formació continuada constant).
6.- T’ expliquem els quès i els perquès: tu decideixes

Estudi dental exhaustiu i personalitzat mitjançant radiografies i fotografies amb presentació didàctica, per tal d'oferir-te la millor solució dental personalitzada (estudiada prèviament al detall) i explicar-te de forma propera quin és el millor pla de tractament pel teu cas.

7.- De la manera més natural i respectuosa amb el teu cos

Odontologia “bio-compatible” sense metall, basada en la utilització de materials bio-compatibles, com són les resines compostes adherides, ceràmiques, zirconi i titani (material bio-compatible per excel·lència).

8.- Amb els millors tractaments: Ens preocupa el teu somriure

-La millor manera d’ajudar-te a recuperar el somriure: Implants dentals no invasius mitjançant cirurgia guiada i planificació 3D amb pròtesi immediata (col·locació de dents provisionals immediates el mateix dia de la col·locació de l'implant).

-Somriu cada dia més i millor: Estètica dental i disseny de somriures: canvis de somriure amb carilles ceràmiques que són fines làmines adherides a la dent per lluir el somriure que sempre has dessitjat o amb esmalt sintètic adherit sense ortodòncia (aportant estètica immediata sense dolor i sense dany al teixit dentari).

-Somriu amb tranquilitat: Ortodòncia sense metall: mitjançant tècniques de fèrules invisibles i brackets ceràmics altament estètics.