93 140 43 40

La clínica

Odontologia multidisciplinària (totes les especialitats) i de màxim nivell per a tots els públics sense necessitat de sortir de La Garriga.

La clínica consta de 2 sales de tractament dental i 1 quiròfan amb equipaments d'última generació i amb els més avançats materials i tècniques de diagnòstic; així com, d'una còmoda recepció i sala d'espera on et sentiràs com a casa, una sala de raigs X (ortopantomografia digital), una sala d'esterilització i una sala d'atenció personalitzada al pacient, per al que necessitis.

Totes les instal·lacions disposen d'accés adaptat a minusvàlids i persones amb mobilitat reduïda.

Si ho prefereixes, pots visitar les nostres instal·lacions mitjançant el Tour Virtual

CiM és una clínica dental de referència i proximitat per a la zona nord del Vallès Oriental, liderada per 2 odontòlegs amb àmplia experiència professional i una àmplia formació nacional i internacional, així com una excel·lent qualitat humana.

"Odontologia avançada, mínimament invasiva i de màxima qualitat a un cost raonable i accessible per a tothom; en un entorn familiar, proper i relaxat, sota un tracte ètic, humà i honest”.

7 RAONS PER ACUDIR

1.- Ens centrem en tu i el que és millor per tu

Tractaments per a tu i els teus: 100% personalitzats i mínimament invasius (tractaments conservadors i segurs) amb el màxim respecte biològic i estructural per a la teva dent.

2.- Treballem per tu

Odontologia familiar i de màxima qualitat, a un preu raonable i accessible per a tothom, aportant avantatges, finançament a la seva mida i descomptes exclusius.

3.- Som dels teus

Odontòlegs amb àmplia formació i experiència professional, pares de família, que apliquem els nostres coneixements per donar-te el millor tractament per tu i els teus, sempre pensant en el camí més segur i el llarg termini.

4.- Ens preocupem per tu

Tractaments dentals sense dolor, en estat de relaxació i amb el menor nombre de visites (mitjançant un ambient acollidor i relaxant, les últimes tecnologies i tècniques, i sedació conscient sense risc).
5.- T’ expliquem els quès i els perquès: tu decideixes

Estudi dental exhaustiu i personalitzat mitjançant radiografies i fotografies amb presentació didàctica, per tal d'oferir-te la millor solució dental personalitzada (estudiada prèviament al detall) i explicar-te de tu a tu quin és el millor pla de tractament pel teu cas.

6.- De la manera més natural i respectuosa amb el teu cos

Odontologia “bio-compatible” sense metall, basada en la utilització de materials bio-compatibles, com són les resines compostes adherides, ceràmiques, zirconi i titani (material bio-compatible per excel·lència).

7.- Amb els millors tractaments: Ens preocupa el teu somriure

-La millor manera d’ajudar-te a recuperar el somriure: Implants dentals no invasius mitjançant cirurgia guiada i planificació 3D amb pròtesi immediata (col·locació de dents provisionals immediates el mateix dia de la col·locació de l'implant).

-Somriu cada dia més i millor: Estètica dental i disseny de somriures: canvis de somriure amb esmalt sintètic adherit sense ortodòncia (aportant estètica immediata sense dolor i sense dany al teixit dentari).

-Somriu amb tranquilitat: Ortodòncia sense metall: mitjançant tècniques de fèrules invisibles i brackets ceràmics altament estètics.