93 140 43 40 (La Garriga)

93 141 62 98 (Bigues)

635 025 561 (Urgències)

Tractaments

La malaltia periodontal es manifesta inicialment com a gingivitis (inflamació de les genives) i si no es tracta evoluciona a periodontitis (afectació i destrucció de l’ós alveolar). “La inflamació gingival (sagnat de genives), recessió o retracció gingival (genives descarnades) ja tenen una solució poc invasiva...”

La finalitat dels implants (arrels artificials de titani) és substituir una o varies peces dentals perdudes, per tal de recuperar una correcta estètica i funció masticatòria. Tractaments implantològics immediats (implants i dents en 1 dia)

Corregir la malposició de les peces dentàries mitjançant la utilització de forces controlades sobre les dents amb una aparatologia específica per a cada cas.

Cirurgia de teixits durs i tous (frenets, extraccions,...) mitjançant tècniques de magnificació microinvasives.

>Dissenyem el teu somriure. Les carilles de ceràmica i resina estètica (fines làmines d’esmalt sintètic adherit a la dent) permeten obtenir un “somriure ideal” modificant el color, la posició i la forma de les teves dents.

En ocasions és necessari recuperar l’harmonia de les seves dents mitjançant la rehabilitació amb pròtesis amovibles o fixes ( incrustacions i/o corones estètiques de ceràmica o zirconi biocompatibles)

Emblanquiment d’última generació per tenir somriure blanc i lluminós.

Eliminació del nervi dentari mitjançant aparells d’última generació, per tal de preservar la seva dent el major temps possible.

Eliminació i prevenció de la càries dental. Es substitueix l’estructura dental malalta careada per materials de resina estètics d´última generació.

Odontologia especialitzada en els nens i infants. Tractament de la càries i lesions de les dents temporals perquè no afectin a les dents permanents; així com instruccions d´higiene bucodental per establir un bon hàbit i evitar problemes dentals en un futur.

Prémer o fregar les dents provoca desgasts dentals i alteracions a l´articulació mandibular, pel que es recomana l’ús d’una fèrula de descàrrega amovible.

Confecció de protectors esportius individualitzats per tal d’evitar el deteriorament o fractures de les teves peces dentals.

departments-bg