93 140 43 40

Tractaments

La malaltia periodontal es manifesta inicialment com a gingivitis (inflamació de les genives) i si no es tracta evoluciona a periodontitis (afectació i destrucció de l’ós alveolar). “La inflamació gingival (sagnat de genives), recessió o retracció gingival (genives descarnades) ja tenen una solució poc invasiva...”

La finalitat dels implants (arrels artificials de titani) és substituir una o varies peces dentals perdudes, per tal de recuperar una correcta estètica i funció masticatòria. Tractaments implantològics immediats (implants i dents en 1 dia)

Per aquells pacients que tenen fòbia o pànic recomanem la sedació amb un anestesista qualificat per realitzar tots els tractaments recomanats. “Dorm mentre t’arreglem la boca”

Corregir la malposició de les peces dentàries mitjançant la utilització de forces controlades sobre les dents amb una aparatologia específica per a cada cas.

Cirurgia de teixits durs i tous (frenets, extraccions,...) mitjançant tècniques de magnificació microinvasives.

>Dissenyem el teu somriure. Les carilles de ceràmica i resina estètica (fines làmines d’esmalt sintètic adherit a la dent) permeten obtenir un “somriure ideal” modificant el color, la posició i la forma de les teves dents.

En ocasions és necessari recuperar l’harmonia de les seves dents mitjançant la rehabilitació amb pròtesis amovibles o fixes ( incrustacions i/o corones estètiques de ceràmica o zirconi biocompatibles)

Emblanquiment d’última generació per tenir somriure blanc i lluminós.

Eliminació del nervi dentari mitjançant aparells d’última generació, per tal de preservar la seva dent el major temps possible.

Eliminació i prevenció de la càries dental. Es substitueix l’estructura dental malalta careada per materials de resina estètics d´última generació.

Odontologia especialitzada en els nens i infants. Tractament de la càries i lesions de les dents temporals perquè no afectin a les dents permanents; així com instruccions d´higiene bucodental per establir un bon hàbit i evitar problemes dentals en un futur.

Prémer o fregar les dents provoca desgasts dentals i alteracions a l´articulació mandibular, pel que es recomana l’ús d’una fèrula de descàrrega amovible.

Confecció de protectors esportius individualitzats per tal d’evitar el deteriorament o fractures de les teves peces dentals.

Abans

Després

Abans

Després

departments-bg